Webwinkel gesloten

Momenteel is onze webshop gesloten. Binnenkort volgt hier het adres van onze nieuwe webwinkel.

Voor vragen kunt u bellen met 0317-747103.

Alarmpistool kopen

Alarmpistool kopen (.com) is dé specialist op het gebied van alarmpistolen. al onze producten voldoen aan de Nederlandse wetgeving. Wij leveren uitsluitend kwaliteitsproducten die wij zelf hebben getest op duurzaamheid en functionaliteit. Neem gerust contact met ons op voor advies.

Wat is een alarmpistool?

Een alarmpistool, ook wel startpistool genoemd is een wapen dat een luide knal laat horen wanneer het wordt afgeschoten. Er wordt geen projectiel mee verschoten en is dus op geen enkele manier te gebruiken om anderen letsel toe te brengen. . Een alarmpistool is een wapen dat gebruikt kan worden om ongewenste bezoekers af te schrikken, als startpistool bij wedstrijden en bij het trainen van (politie) honden. Ook zien we dat deze nog wel een worden gebruikt voor het verjagen van vogels in boomgaarden of als namaak pistool binnen theater groepen en bij acteurs. In Nederland is een alarmpistool kopen legaal mits boven de 18 jaar of ouder.

Is dat legaal?

In Nederland is een alarmpistool vrij te bezitten door personen boven de 18 jaar mits het pistool aan de Nederlandse wetgeving voldoet. Een alarmpistool kopen is dus volledig legaal. Alle door ons aangebodenalarmpistolen voldoen aan de Nederlandse wetgeving.

Heb ik speciale munitie nodig

Alarmpistolen maken gebruik van speciale knalpatronen. Wij bieden twee soorten knalpatronen aan: patronen voor een gemiddelde knal en patronen voor een zeer luide knal. Alle patronen zijn 6mm. en bevatten enkel kruid. Het zijn dus losse flodders.

Hoe veilig is een alarmpistool?

Een alarmpistool is een relatief veilig wapen omdat het geen projectielen verschiet. Wel komt er bij ieder shot aan de bovenkant wat kruitdamp vrij omdat deze anders in het pistool op zouden hopen. Bij intensief gebruik is het raadzaam om gebruik te maken van een schietbril en gehoorbescherming. Hierdoor beschermt u uw oren tegen gehoorbeschadiging en uw ogen tegen kruitdeeltjes.